Om oss

Detta brinner vi för...

Vår vision är en bättre morgondag för oss alla, där vi tar vara på vår planet och på varandra. Vår mission är att bespara våra kunder onödiga elkostnader samtidigt som vi hjälper dem få en mer behaglig inomhusmiljö, med minskad bakterie- och mögelpåverkan på byggnaderna.

För oss på ecoRangers är hållbarhet och långsiktighet nyckelord, men det är även viktigt för oss att överträffa våra kunders förväntningar och göra mer för att ge dem deras livs bästa affär än någon annan på marknaden. Därför har vi ägnat – och ägnar – enormt mycket tid åt att samla några av världens bästa lösningar från några av världens ledande leverantörer inom uppvärmning, inomhusklimat, varmvatten, smarta-hem-lösningar och solenergi under samma tak. Detta gör vi för att kunna erbjuda en helhetslösning som verkligen hjälper dig möta morgondagens utmaningar på ett enkelt, kostnadseffektivt och framtidssäkrat sätt.

Vi brinner för hållbara, hälsosamma, långsiktiga energilösningar, och vi är ambitiösa nog att tro på att det kan göras kostnadseffektivt

Vi brinner för hållbara, hälsosamma, långsiktiga energilösningar, och vi är ambitiösa nog att tro på att det kan göras kostnadseffektivt

Vilka är vi som driver ecoRangers?

Våga testa oss du med!

Klicka nedan och boka din kostnadsfria konsultation, så går vi tillsammans igenom just ditt behov för att kunna skräddarsy en lösning som hjälper dig sänka dina kostnader för drift och underhåll.

OBS! Samtalet är förutsättningslöst och du kan i lugn och ro jämföra andra lösningar med vår kalkyl efter samtalet.

Oavsett om du behöver värma en bostadsrätt, en villa eller stora kommersiella fastigheter, har vi en lösning som passar!

Vad säger våra kunder?

Jag kan verkligen rekommendera EcoRangers som professionella på ett medmänskligt sätt.

När jag ringde Martin och berättade att jag hade allt mellan 14 och 16 grader inomhus, ryckte han snabbt ut och levererade en värmepanel.

I början var jag lite skeptisk till det beräknade elpriset, dvs drar panelen inte fler kWh?

Efter 3 veckor ser jag nu att den klarar värma till och med den här rymliga ytan och till den beräknade låga kostnaden. Även om jag inte är allergisk själv, är hälsoeffekten imponerande.

Jag kan varmt rekommendera den här innovativa produkten och företaget!

Åsa Perrett

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Trevlig upplevelse både med kontakten och gällande produkten. Kör två värmeelement i mitt garage och dom håller värmen förvånansvärt bra.

Thom Homström

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Nice and slick product design that heats much more evenly and efficiently than a regular electric radiator.

Blue House

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Boosta fastigheten,
inte elräkningen!