Anna Müller från Büren, Tyskland

Projektbakgrund

Jag är en 65-årig pensionär som bor i en gammal byggnad från 1930-talet med relativt dålig isolering. Min pension räcker precis till att köpa alla nödvändigheter, betala mina månatliga räkningar och för att spara ihop lite pengar till mina barnbarn. Min gasolvärmare gick sönder och jag var mycket orolig över hur jag skulle värma upp mina rum inför den kommande vintern. Lyckligtvis köpte min son eco2heat-värmare till mig 2021 och utrustade hela min bottenvåning med dem, även rummet där jag sover. Totalt 50m2 yta inklusive ett vardagsrum, litet sovrum, litet badrum, hall och kök.

Panelerna som används

1x 630 W tyg-panel
3x 480 W keramik
410 W keramik

1x 630 W fabrics heater 3x 480 eramics 1x 410 W ceramic

Från skepsis till billigare värmeräkning

Jag måste erkänna att jag i början var väldigt skeptisk, eftersom jag fick veta att eco2heat-värmarna fungerar med el.

Jag hade haft några dåliga erfarenheter av konventionella elvärmare tidigare eftersom de inte är hälsosamma och är väldigt dyra i drift.
Till min förvåning är dock eco2heat-värmarna raka motsatsen till de värmare jag brukade ha. De är mycket kostnadseffektiva även för en gammal byggnad som min.

Och den initiala kostnaden var mycket överkomlig jämfört med andra värmesystem. Det finns inte mycket val där ute för att köpa ett budgetvänligt system för min typ av byggnad, men med eco2heat-värmarna har jag allt jag behöver. Månadskostnaden är helt acceptabel med ett genomsnitt på 15 kW el per dag under uppvärmningsperioden (okt – maj). Mycket mindre än vad jag normalt skulle betalt för gasuppvärmning.

Fukt och mögel försvann

Men det är inte allt. Värmen känns så mycket mer bekväm och mysig. Det är en väldigt behaglig värme, nästan som att vara ute en solig dag.

Dessutom förbättrades rumsklimatet så mycket att jag kan känna skillnaden. I några av rummen hade jag jag tidigare en gammal möglig lukt eftersom det fanns mycket fukt i väggen. Det var så illa att jag var tvungen att konsultera en byggnadsexpert för att göra tester.
I rummen där jag inte har värmepanelerna är fuktnivån fortfarande väldigt hög. Men i rummen där jag har IR-panelerna finns det ingen fukt längre, och möglet i väggarna är numera borta! Till och med byggnadsexperten blev så förvånad att han tog en bild på värmepanelerna och frågade var han kunde köpa dem.

Att uppleva detta med egna ögon gjorde ett stort intryck på mig. Jag är väldigt glad och nöjd med mitt nya eco2heat värmesystem från ecoRangers och kan speciellt rekommendera det till äldre människor som behöver leta efter en budgetvänlig lösning med många hälsofördelar.

Vad säger våra kunder?

Jag kan verkligen rekommendera EcoRangers som professionella på ett medmänskligt sätt.

När jag ringde Martin och berättade att jag hade allt mellan 14 och 16 grader inomhus, ryckte han snabbt ut och levererade en värmepanel.

I början var jag lite skeptisk till det beräknade elpriset, dvs drar panelen inte fler kWh?

Efter 3 veckor ser jag nu att den klarar värma till och med den här rymliga ytan och till den beräknade låga kostnaden. Även om jag inte är allergisk själv, är hälsoeffekten imponerande.

Jag kan varmt rekommendera den här innovativa produkten och företaget!

Åsa Perrett

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Trevlig upplevelse både med kontakten och gällande produkten. Kör två värmeelement i mitt garage och dom håller värmen förvånansvärt bra.

Thom Homström

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Nice and slick product design that heats much more evenly and efficiently than a regular electric radiator.

Blue House

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Boosta fastigheten,
inte elräkningen!