Amtshaus restaurang, Freudenberg

Projektbakgrund

Amtshaus restaurang i Freudenberg (”Gamla distriktskontoret”) – en välvd sandstensbyggnad från 1500-talet – behövde förnyas. Tidigare var rummen utrustade med elektriska nattvärmare med en total förbrukning på 24kWh. Med eco2heat-panelerna har förbrukningen reducerats till nuvarande 4,5 kWh.

Kundrecension från borgmästaren av staden Freudenberg, Heinz Hoffmann, kring IR-panelerna

– Anskaffningskostnaderna är låga jämfört med andra värmesystem
Energiförbrukningen minskade från 24kWh till 4,5 KWh, det vill säga cirka 70% lägre elförbrukning jämfört med nattvärmare
Fukten i väggarna reducerades mätbart, så att det är behagligare värme, betydligt bättre mikroklimat, helt enkelt bättre atmosfär i rummen.
Köpet, ekonomin och komforten med era infraröda värmepaneler är oöverträffad. Baserat på min erfarenhet kan jag å det varmaste rekommendera er och ert värmesystem.”

Vad säger våra kunder?

Jag kan verkligen rekommendera EcoRangers som professionella på ett medmänskligt sätt.

När jag ringde Martin och berättade att jag hade allt mellan 14 och 16 grader inomhus, ryckte han snabbt ut och levererade en värmepanel.

I början var jag lite skeptisk till det beräknade elpriset, dvs drar panelen inte fler kWh?

Efter 3 veckor ser jag nu att den klarar värma till och med den här rymliga ytan och till den beräknade låga kostnaden. Även om jag inte är allergisk själv, är hälsoeffekten imponerande.

Jag kan varmt rekommendera den här innovativa produkten och företaget!

Åsa Perrett

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Trevlig upplevelse både med kontakten och gällande produkten. Kör två värmeelement i mitt garage och dom håller värmen förvånansvärt bra.

Thom Homström

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Nice and slick product design that heats much more evenly and efficiently than a regular electric radiator.

Blue House

Verifierad kund
⭐⭐⭐⭐⭐

Boosta fastigheten,
inte elräkningen!